Székesfehérvári ételosztás

Székesfehérvári Heti Betevő

A Fehérvári Heti Betevőt 2015 februárjában alapítottuk meg lelkes csapatunkkal. Fő célkitűzésünk a budapesti nagy testvéreinkhez hasonlóan az volt, hogy meleg ételt osszunk rászorulószékesfehérvári, illetve a környéken élő családoknak és otthontalanoknak.

A kétheti osztásokon az ebéd mellé a lakosság sütemény– és gyümölcsfelajánlásaiból csomagokat készítünk, amelyeket vendégeink még napokig fogyaszthatnak. Gyakran szervezünk más akciókat is, többször osztottunk már tisztasági csomagot és könyveket is, részt veszünk helyi a fesztiválokon, kulturális programokon, amikor csak tehetjük. Ha vendégeink részéről személyes kérés érkezik, azt is megpróbáljuk teljesíteni.

Nagy öröm számunkra, hogy városunkban sok étterem boldogan vállalja, hogy alapanyagáron főzzön meleg ételt vendégeinknek – segítségükkel indulásunk óta kb. 8000 adag ebédet sikerült kiosztanunk. Az is nagy öröm, hogy egyre több önkéntes jelentkezik hozzánk segítőnek. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 30 helyen van már perselyünk, ahol összegyűjthetjük az ebédekre valót, enélkül ugyanis nem tudnánk működni. Hálásan gondolunk a fehérváriakra, akik szívügyüknek tekintik, hogy támogassák egyesületünket. Reméljük, hogy együtt a jövőben még több vendégünknek segíthetünk.
SZÉKESFEHÉRVÁRI ÉTELOSZTÁS

Projekt kezdete: 2015. február
Projekt vége: folyamatos

Helyszín:
Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Fürdő sor 3. 
Időpont: minden második vasárnap, 13 óra

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Székesfehérvári Heti Betevő

A Fehérvári Heti Betevőt 2015 februárjában alapítottuk meg lelkes csapatunkkal. Fő célkitűzésünk a budapesti nagy testvéreinkhez hasonlóan az volt, hogy meleg ételt osszunk rászoruló székesfehérvári, illetve a környéken élő családoknak és otthontalanoknak. A kétheti osztásokon az ebéd mellé a lakosság sütemény– és gyümölcsfelajánlásaiból csomagokat készítünk, amelyeket vendégeink még napokig fogyaszthatnak. Gyakran szervezünk más akciókat is, többször osztottunk már tisztasági csomagot és könyveket is, részt veszünk helyi a fesztiválokon, kulturális programokon, amikor csak tehetjük. Ha vendégeink részéről személyes kérés érkezik, azt is megpróbáljuk teljesíteni.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1219″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1512932607339{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Nagy öröm számunkra, hogy városunkban sok étterem boldogan vállalja, hogy alapanyagáron főzzön meleg ételt vendégeinknek – segítségükkel indulásunk óta kb. 8000 adag ebédet sikerült kiosztanunk. Az is nagy öröm, hogy egyre több önkéntes jelentkezik hozzánk segítőnek. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 30 helyen van már perselyünk, ahol összegyűjthetjük az ebédekre valót, enélkül ugyanis nem tudnánk működni. Hálásan gondolunk a fehérváriakra, akik szívügyüknek tekintik, hogy támogassák egyesületünket. Reméljük, hogy együtt a jövőben még több vendégünknek segíthetünk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1221″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1512932616316{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator css=”.vc_custom_1512932022254{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]Projekt kezdete: 2015. február Projekt vége: folyamatos Helyszín: Fürdő sor 3. Időpont: minden második vasárnap, 13 óra[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]